Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtqvmdkvmjyvmtivmduvntavodk3l2jhbm5lcl8xlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Blog

Nederlandstalige banen –Werken in het buitenland- wat ligt er voor handen voor Nederlandstaligen in het Buitenland?

2015-12-10 12:00:00 +0000 by Kellie-Anne Molloy

W1siziisijiwmtuvmtivmtavmtqvmdgvmjuvnjq4l21hbi03otewndlfotywxzcymc5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijywmhg0mdbcdtawm2uixv0

Regelmatige worden wij gebeld door een aantal Nederlandstaligen die ons vragen wat wij kunnen bieden, maar wanneer het aankomt op het zoeken van Nederlandstalige banen gaat het niet alleen om de baan.

Natuurlijk is het belangrijk maar je zult niet 100% van de tijd aan het werk zijn. Wanneer Nederlandstaligen gaan werken in het buitenland is ons beste advies is om onderzoek te doen naar de stad of het land waar de baan is gevestigd.  We willen dat je van alles houd, dus zowel je baan als je nieuwe thuis.

Daarom schrijven wij deze blog, om alle leuke Nederlandstaligen die opzoek zijn naar een Nederlandstalige baan in het buitenland, te helpen met het vinden van een leuke stad waar je trots op kan zijn en jouw eigen thuis kan noemen.

Hier is de top 3 landen waar wij Nederlandstalige banen aanbieden & waar wij van denken dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Ierland

Misschien is het niet alleen maar zon zon zon in Ierland, dan is toch nog een goede plaats om naar te vertrekken want je bent zo weer terug. Amsterdam is vanaf Dublin maar één uur vliegen en maar 2 uurtjes naar Berlijn, Duitsland. Dus nooit te ver voor een weekendje weg.

Je hebt wonderschone nationale erfstukken/bezichtigingen die je kunt bekijken, zoals de Giant’s Causeway in Belfast of de Ring of Kerry en één van de beste shopping belevenissen in het Centrum van Dublin.

Met betrekking op het vinden van banen voor Nederlandstaligen hebben wij goede Nederlandstalige banen in Dublin, Cork en ook Noord-Ierland (Belfast). Omdat wij full time banen aanbieden  betekent dat je recht hebt om minstens 20 dagen vakantie en het merendeel van de werkgevers belonen zelfs met extra vakantie wanneer je langere tijd bij hen werkt.

Polen

In Polen- Wij zien Polen als een rijzende ster want meerdere Multinationals zien in dat het een perfect land is voor Start-ups en wij hebben momenteel wat leuke Nederlandstalige banen voor jou. Steden als Krakau & Warschau  zijn groeiend in populariteit met toenemende cafés en bruisend nachtleven.

Bet betrekking op de Nederlandstalige banen die wij hebben in Polen zul je blij zijn om te horen dat het minimum loon stijgt en dat je recht hebt op 20-26 vakantie dagen per jaar en vergeet niet ‘jouw naam dag’ die net zo behandeld word als je verjaardag waar de Polen de feestdag van de Katholieke Heiligen vieren. Dus je hebt eigenlijk  twee verjaardagen in Polen.

 

Duitsland

De Duitsers zijn extreem actief dus voor de Fitness lovers onder ons hebben wij goede Nederlandstalige banen voor jou. Ook heeft Duitsland vele festivals door het jaar heen, dus er is altijd wat om naar uit te kijken.

Net als werken in Ierland heeft ook Duitsland 20 vakantie dagen maar wanneer je 6 dagen per week werkt, krijgt je vakantie nog eens een boost van 4 dagen. Die zijn altijd welkom zijn natuurlijk.

We weten allemaal dat de economie van Duitsland beter is dan de meesten. Nog steeds is het vinden van Nederlandstalige banen in Duitsland een fantastische vondst. Dat is iets dat wij al hebben gedaan voor jou, het enige dat je moet doen is hier klikken.

Dit is de top 3 bestemmingen voor Nederlandstaligen volgens ons team hier in Careertrotter dus klik hier en check ze zelf uit.

Mocht je subtiele links hebben gemist door onze blog hebben we  hier een tweede poging voor je speciaal voor jou:

 

comments powered by Disqus